Asztalos üzemben a Gege raktársátor!

💡Újabb ügyfél kérését sikerült teljesítenünk népszerű termékünkkel, a Gege ratársátorral. 💡

Miben kért segítséget a környei HPH Urbanist Kft. ❓

Az asztalos üzemben szerették volna megóvni a gyártáshoz szükséges alapanyagokat, melyeket a két csarnok között szállítanak. Erre tökéletes megoldást nyújt a két épület közötti egyedi konstrukció, mely konkrétan a megmunkálási épületet és raktárépületet köti össze, így már az időjárás sem szakíthatja meg a munkafolyamatot, ennek következtében optimalizálható a gyártási folyamat is.

🚪A sátorra került egy 5 méter széles egyedi tolókapu plusz egy darab személyi bejáró is. A raktársátor ponyvája minőségi, európai gyártású, PVC ponyva, mely nehezen éghető, így a biztonsági szabványoknak is teljes mértékben megfelel.

➕ Az ügyfél utólag rendelte meg a speciális párazáró réteget, amely a sátor oldala felé vezeti el a keletkező párát, ez kifejezetten hasznos lehet a páraérzékeny anyagok tárolásánál.

🔝Igazán büszkék vagyunk rá, hogy ilyen ügyfeleink vannak, köszönjük a bizalmat! 🔝

Raktározási feladataival keressen minket!

Megosztom

Még több cikk:

Gege sátor – Material Plastik videóval

Vannak ügyfeleink, akik olyannyira elégedettek cégünk szolgáltatásával és termékeink minőségével, hogy kis és nagyméretű raktározási feladataik biztosítására egyaránt felkérnek minket. Hogy miért? Mert kimagasló minőségű,

Őszi telepítés – Maros- Épker Kft.

Őszi telepítésünk során egy 7 × 12 × 4 méteres raktársátrat építettünk megrendelőnk kérésére. Maros-Épker Kft. – Tura 2020 november Az építőanyag kereskedelemmel foglalkozó Maros-Épker

Tovább az ajánlatkérésre